У Ниві Трудовій фірма Сергія Касьянова готує рейдерство урожаю

Григорій Давиденко 04.07.2022 455

Нива Трудова з panoramio.com - Нива Трудовая

З березня місяця у Нивотрудівській ОТГ Апостолівщиини тривають цілеспрямовані дії її керівництва із «віджиму» фермерських земель Володимира Калаура і Анатолія Гергеля. Про це детально розповідалося на сторінках «Фермера Придніпров’я». «Віджим» здійснюється на користь ТОВ «Стронг-інвест», однієї  з компаній колишнього голови Дніпропетровської ОДА Сергія Касьянова. Зі стартом жнив зусилля рейдерів збільшилися, про що повідомив очільник СФГ «Калаур» Володимир Калаур:

        - Біля свого поля з ячменем, який за пару днів достигне, зустрів сьогодні управляючого С. Касьянова з їхніми працівниками. Вони запропонували скосити мій ячмінь по тисячі гривень за тонну. Попередили, що в мене «немає рішення суду на землю». Та мені воно й не потрібне, адже законних підстав для вилучення землі у ФГ, яке сумлінно працює і платить всі податки, немає. Їхня техніка вже готова до збирання. Щойно повідомив Апостолівське відділення поліції про загрозу рейдерства урожаю.

За неофіційними даними, на завтра, 5 липня, на 14 годину призначена сесія Нивотрудівської ОТГ, де депутатам запропонують проголосувати за незаконне вилучення землі в СФГ «Калаур» Володимира Калаура і ПП «АВІ» Анатолія Гергеля. Після цього жнивні агрегати С. Касьянова із «законним» рішенням сесії, завізованим нивотрудівським сільським головою Іриною Пелецькою, кинуться загарбувати вирощений чужим потом урожай.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ