У Новомосковську по дорогах «літають»

За матеріалами інтернет-видань 10.06.2022 419

Цим фактом стурбований  міський голова Новомосковська Сергій Рєзнік. На своїй сторінці у FB він пояснив, чому наразі неможливо встановити "лежачі поліцейські".

"Жодна з доріг, капремонт яких розпочато у 2021 році, повністю не відремонтована. Встановлення «лежачих поліцейських» буде одним із завершальних видів робіт. Через ряд причин, пов’язаних з війною, роботи цього року поки що не поновлені", - зазначив Сергій Рєзнік.

До нього звертаються городяни з проханням якнайшвидше встановити на капітально відремонтованих минулого року дорогах пристрої обмеження швидкості.
Причина – деякі водії почали не їздити, а «літати».
На жаль, міський голова констатує факти псування вже встановлених " поліцейських".

"Кілька років тому капітально відремонтували вулицю Леваневського. Встановили кілька пристроїв обмеження швидкості. Та невдовзі два з них були пошкоджені. Пошкоджені однаково. Це можна було зробити тільки спеціально, щоб проїжджати без зупинок. Комусь хочеться по дорогах «літати», - наголосив очільник Новомосковська.

Він додав, що любов до свого міста – це не красиві слова, а  конкретні дії, причому щоденні.

"Якщо ми так будемо ставитися до інфраструктури міста, якщо будемо мовчки спостерігати й не реагувати на те, як хтось псує дороги, паркується на тротуарах, викопує квіти на міських клумбах, ламає щойно висаджені деревця, кидає обгортку від морозива під ноги – жити в місті нам буде не надто комфортно. Чому вдома ви дозволяєте  собі це робити ?" - звернувся Сергій Рєзнік до краян.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ