У Павлограді чоловік потрапив під колесо потягу

За матеріалами інтернет-видань 27.12.2022 477
У Павлограді чоловік потрапив під колесо потягу

Як зазначила ФБ - сторінка гендиректора обласного Центру медицини катастроф Radiy Shevchenko, 22 грудня 2022 року о 14:39 надійшов виклик до  диспетчерської напрямку Павлоградської СЕМД: поїзд збив людину.
На виклик терміново виїхали фельдшер Станіслава Іванов  і водій Олексій Єгоренко, фахівці   Павлоградської підстанції КП "ОЦЕМД та МК" ДОР.

На місці події з’ясувалося, що чоловік 75 років перетинав залізничну колію в недозволеному місці з метою скоротити відстань та потрапив під колесо потягу.
Лікар оглянув постраждалого, у нього  неповна ампутація правої верхньої  кінцівки, множинні травми скелету та скальповані рани голови, підозра на ушкодження внутрішніх органів. Чоловіку  зупинили  зовнішню  кровотечу, дали знеболювальне і госпіталізували до  реанімаційного відділення КНП «Павлоградська лікарня інтенсивного лікування» ПМР.
Служба екстреної медичної допомоги вкотре наголошує, що  дотримання правил безпеки при перетині небезпечних місць збереже особисте здоров’я та попередить каліцтво. Нехтування правилами призводить до нещасних випадків і загибелі людей.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ