У росіїї палають десятки військкоматів

За матеріалами інтернет-видань 04.05.2022 950
 
Таке відбувається по всій території росії. Невідомі почали підпалювати будівлі військових комісаріатів. На сьогодні відомо вже про десятки випадків.

Про це заявив радник глави Офісу президента Олексій Арестович. Подробиці він розповів в інтерв'ю "Фейгін Live" на каналі російського правозахисника Марка Фейгіна, повідомляє "Оглядач":

- Ти знаєш, що військкомати зараз горять по всій рф. Реально вже десятки випадків. Невідомі "доброзичливці" залишають на будівлях літеру "Л". Вона означає, що працює "Легіон Росії". У мене є цьому чисельні докази – мені надсилають такі знімки з рф. І скрізь ставлять букву "Л" красиво. Мені шлють десятки фото з росії, де ця буква "Л". Легіон запрацював", Такі дії, ймовірно, здійснюються з метою зриву мобілізації в РФ. Для російських військових виявиться страшним сном, якщо до їхніх лав призвуть тих чоловіків, які є представниками легіону "Свобода Росії". Адже його бійці нині вже другий мічяць воюють в Укра\ні проти рф.

Цей підрозділ Збройних сил України сформований у березні 2022 року для захисту нашої країни від російського вторгнення. До його складу входять колишні військові рф та росіяни, які раніше не були членами таких формувань.

Раніше Арестович говорив, що на території рф вже з'явилися осередки цього Легіону. Водночас він наголосив, що наша країна не керує цим "неминучим для росіян етапом".

А у  Луховицях московської області громадянин, який виступає проти путінського режиму, розфарбував ворота місцевого військкомату в кольори українського прапора та підпалив будівлю. І написав на ній, що не має наміру виконувати злочинні накази і хоче уникнути призову на війну з Україною.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ