У серпні-вересні орієнтовно водопостачання в Дніпропетровщині має бути відновлено, - Денис Шмигаль

За матеріалами інтернет-видань 09.07.2023 361
У серпні-вересні орієнтовно водопостачання в Дніпропетровщині має бути відновлено, - Денис Шмигаль

За словами Дениса Шмигаля, Прем‘єр-міністр України, Україна вже розпочала відновлення. Він, зокрема, провів нараду з керівниками ОВА та профільними міністерствами. Обговорено хід відновлення і проблемні питання, які заважають швидко рухатись уперед.

"Уряд уже розподілив 23,7 млрд. грн. на відбудову, однак на місцях освоєння коштів відбувається дуже повільно.Закликав голів ОВА активніше комунікувати з міністерствами про можливі бюрократичні перепони, аби швидко їх усувати та не гальмувати відновлення на місцях", - зазначив Денис Шмигаль.
 

У ході нараді кожна потерпіла область прозвітувала про хід відновлення на місцях. Зокрема, щодо Дніпропетровщини, то  найбільш нагальною потребою тут є відновлення водопостачання у населені пункти, які залишилися без нього  через знищення росіянами Каховського водосховища.

За інформацією ОВА, запущено водопостачання до міста Покров. Розпочато роботи з прокладання водогону в Марганець і Нікополь. Орієнтовно в серпні-вересні водопостачання має бути відновлено, - йдеться у повідомленні посадовця.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ