У Січеславщині ніч без обстрілів рашистів

Григорій Давиденко 18.04.2023 247
На зображенні може бути: кісткове плодове дерево
    московитські орди вже 10-й рік топчуть Українські землі, ведучи загарбницьку війну з воїнами Збройних сил України. Терором і усілякими підступами, як це вже багато разів було в їхній історії, вони пнуться переламати через коліно вільний наш люд, аби доточити до і так широчезної імперії іще щось. І потім піти далі, "на гостину" до інших сусідів. Дуже прикро, що цю дику агресію ще підтримує більша частина населення рф. Удвічі прикро, що криваву імперію досі не викинули, як отруйну жабу, з ООН та інших міжнародних інституцій. І не зачинили, як лютого звіра, в залізній клітці. Бо московія творитиме зло і далі, до вже недалекого, після поразки в Україні, її кінця. За Нострадамусом, Піднебесна 2025 року відбере у ослабленої війною ерефії сибірські землі по Урал. Правда це чи ні, покаже час. Згадаймо, крах "союзу непорушного" Нострадамус передбачив точно - 73 роки і 7 місяців. Поки що китайці потужно освоюють Сибір мирно, водночас нарощуючи військову міць.
  А у нашому краї добра новина надійшла вранці від голови Дніпро ОВА Сергія Лисака: 
    - Ніч у Дніпропетровщині пройшла без ворожих атак.
Тривають великодні свята. Як і минулого року, росія не стрималася від терору.
Вбиті діти та зруйновані православні церкви характеризують "релігійність" кремля набагато краще, ніж літургії та проповіді патріарха гундяєва.
    Попри обстріли, терор та насилля, українців не зламати. Ми знаємо, до чого прагнемо. Знаємо, за що стоїмо. Разом. Плече до плеча. Аж до Перемоги🇺🇦.
    Всім тихого дня.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ