ЗСУ на 4-х напрямках відбили понад 70 атак окупантів, - Генштаб

За матеріалами інтернет-видань 18.04.2023 286
На зображенні може бути: 1 особа
    Оперативна інформація станом на 06.00 18.04.2023 р., початок 419-ї доби повноформатного російського вторгнення
    Упродовж минулої доби противник завдав 4 ракетних та 41 авіаційний удар, здійснив 57 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів. Є поранені серед мирного населення
   Ворог зазнає чималих втрат, але продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Активно застосовує оперативно-тактичну та армійську авіацію. Протягом доби, на зазначених ділянках фронту, відбито понад 70 атак противника. В епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут та Мар’їнка.

 На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. Триває комплексна перевірка бойової готовності збройних сил республіки білорусь.

     На Куп’янському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії поблизу Синьківки.
    На Лиманському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі північніше Спірного, успіху не мав.
На зображенні може бути: 1 особа
    На Бахмутському напрямку не припиняються бої за місто Бахмут. В районі населених пунктів Іванівське та Предтечине противник вів безуспішні наступальні дії.
    На Авдіївському напрямку невдалі ворожі спроби наступу зафіксовано в районах Новокалинового, Сєверного та Первомайського Донецької області.
    На Мар’їнському напрямку відбито численні ворожі атаки в районі Мар’їнки. В той же час, ворожих обстрілів зазнали Красногорівка, Побєда та Новомихайлівка Донецької області.
    На Шахтарському напрямку поточної доби ворог наступальних дій не проводив. Здійснив обстріли населених пунктів Шахтарське, Новоукраїнка, Велика Новосілка, Нескучне, Золота Нива, Пречистівка та Вугледар.
    На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує вести оборонні дії. Протягом доби здійснив понад 40 обстрілів населених пунктів.
    Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки. Також збито ворожий розвідувальний БпЛА типу “Мерлін”.
    Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 2 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, а також 1 станцію радіоелектронної боротьби противника.
    Підтримуймо Збройні Сили! Вистоїмо та переможемо!
    Слава Україні!
На зображенні може бути: текст «reHepaлbHий wTa6 3c yKpaйHи iHфopmye npoTRrom -18.04.2023 OPIEHTOBHI BTpaTи npoTиBHиKa cKлaли: " лKBAoBaHo oco6oBoro cKлaAy +470 183130 LIQUIDATED PERSONNEL TAHKIB +1 3661 TANKS 6oйoBиx 6poHboBaHиx mawиH +11 ARMOURED PERSONNEL VEHICLE apTилepйcbKиx cиcTem pc3B +6/0 2010/538 ARTILLERY SYSTEMS/ MLRS 3aco6и nno ANTI-AIRCRAFT WARFARE SYSTEMS 308/293 ΛΙΤΑΚΙΒ/ΓΕΛΙΚΟΠΤΕΡΙΒ AIRCRAFT/HELICOPTERS +6 2353 6nлa onepaTиBHo-TaKTи4Horo piBHR UAV OPERATIONAL TACTICAL LEVEL KpилaTi paKeTи CRUISE MISSILES 18 Kopa6л /KaTepи WARSHIPS/BOATS aBTomo6лbHa TEXHIKA TA uиcTepHи nmm +4 5676 VEHICLES FUEL TANKS 330 SPECIAL EQUIPMENT cneuaлbHa TEXHIKA»
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ