«В історії росіяни залишаться фашистами»

Григорій Давиденко 21.03.2023 357
Діти воїнів ЗСУ теж мають мати пільги при вступі: військовий експерт зробив  важливу заяву - Цинічний Львів
   Вже другий рік російські фашисти, або рашисти, здійснюють повномасштабний військовий терор щодо громадян України. Руйнують міста і села, вбивають мирних жителів. Кількарічна підкорювачка цілини Казахстану, 85-літня жителька Китайгородської громади Марія Науменко винесла свій вердикт аресії колишніх ""мишебратів": "росіяни хочуть залишитися в історії фашистами. Це узгоджується з їхнім наджорстоким характером і постійними спалахами агресії. Ось побачите, згодом вони виставлятимуть війну в Україні як щось несерйозне. Але вже пізно, прощення їм не буде. У світовій історії вони назавжди будуть фашистами".
    Старше покоління добре знає підступну вдачу московитів, з якими, як зазначав ще Степан Бандера, немає спільної мови. Про надважливість нинішніх часів для Української нації, разом із хорощою новиною, у своєму ранковому дописі повідомив голова обласної ВА Сергій Лисак:
     - Події, які відбуваються сьогодні в Україні, вже увійшли в історію.
▪️Ми з вами - частина цієї історії. Вже зараз маємо свої ідеали - сміливих, нескорених українців. Славних воїнів. Живих та полеглих. Наша гордість, слава і воля.
▪️Дякуємо ЗСУ за ніч без ворожих атак та ранок, що настав. Усім легкого, тихого дня!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ