У Січеславщині від обстрілів орди постраждали пенсіонерка і вагітна жінка

Григорій Давиденко 11.06.2024 452
Немає опису світлини.
    Наші союзники діють для відбиття військового нападу ерефії. "Україні терміново потрібна протиповітряна оборона, щоб протистояти триваючій брутальній агресії росії. Ми сформували пакет допомоги, який включає пускові установки та ракети для зенітно-ракетного комплексу малої дальності Mistral, щоб він був максимально корисним для України", – заявив ЗМІ міністр оборони Естонії Ханно Певкур.
   Це дуже добрий крок, бо на східну, середньовічну орду має позитивний вплив лише гарний батіг. Ніякі заклики-умовляння до совісті, честі, як показує час, на московитів не діють, від слова зовсім.
   Поки ж ординці ще цинічно хизуються тим, що паскудять беззбройному населенню прифронтових територій. Такі факти сталися і у Придніпров'ї, повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:
   - Близько півтора десятки атак по Нікопольщині. Сьогодні окупанти били по райцентру і Покровській громаді. Застосували артилерію та дрони-камікадзе.
🔺У Нікополі від ранкових обстрілів постраждала 87-річна жінка. Її госпіталізували у стані середньої тяжкості.
Пошкоджена багатоповерхівка, 26 приватних осель, 14 господарських споруд, ще одна - знищена. Зачепило медцентр, інфраструктурний обʼєкт, трактор, 4 парники, лінію електропередачі й сонячну панель
▪️Через падіння уламків збитих вдень ракет у Дніпровському районі з гострою реакцією на стрес виявилася 37-річна жінка на останньому місяці вагітності. Від госпіталізації вона відмовилася. Пошкоджено 3 житлових будинки, господарська споруда й сонячна панель. Також сталася пожежа, але її успішно ліквідували рятувальники.
▪️Гучно було й у Криворіжжі. У заправку, що у Зеленодольській громаді, поцілив безпілотник. У результаті загорілося обладнання. Вогонь
надзвичайники приборкали.
▪️В інших громадах області день минув спокійно.
Тихої ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ