У Царичанському районі п'яту добу тривають пошуки 6-річного Василя Підкуйка

Григорій Давиденко 12.07.2022 540

П'яту добу тривають безперервні пошуки 6-річного Василя Підкуйка з села Проточі (Протовчі) Царичанського району, який зник 7 липня. Хлопчик має розлад аутичного спектру, не розмовляє. Русявий, має коротку стрижку, карі очі, повненький, пішов з дому без одягу. До пошуків залучені біля 200 поліцейських різних служб, пошуково-рятувальний кінологічний загін "Антарес", волонтери, місцеві жителі.  

Допомагають і рятувальники ДСНС та водолази, які обстежують річку Оріль і канал Дніпро - Донбас, що поруч села. Сьогодні о 9-й ранку волонтерська група з міста Дніпро "Пошук зниклих дітей" зібрала всіх бажаючих допомогти в пошуках на місцевості і виїхала в Царичанський район.

Координатори групи Олена: 067 638 09 12, Андрій: 066 567 42 26.

За фактом зникнення дитини правоохоронці відкрили кримінальне провадження, триває досудове розслідування. Заступник могилівського сільського голови Ірина Барабаш повідомила "Фермеру Придніпров'я":

- Пошуки продовжуються, хлопчика на 9-ту ранку 12 липня не знайшли. Він з родини переселенців 2014 року, батьки позбавлені батьківських прав. Дитина перебувала в інтернаті, але з початком широкомасштабної війни рф проти України інтернат був розформований, дитину тимчасово віддали додому. Для повернення хлопчика в інтернат вже зібрані всі документи.

Правоохоронці звертаються до всіх громадян України із проханням: якщо хто володіє інформацією про місцезнаходження дитини чи обставини її зникнення, зателефонувати 102, (096) 884 83 94.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ