У Царичанці і Преображенці пройшли дитячі ярмарки підтримки ЗСУ

За матеріалами інтернет-видань 04.12.2023 239

На зображенні може бути: мереживо та текст

    "Наша творчість тобі, Перемого!" 🇺🇦
Під таким гаслом колектив та здобувачі позашкільної освіти Царичанського БДЮТ провели учора в Царичанці ярмарок для підтримки українських захисників💛💙.
   Організація благодійних заходів має важливий виховний вплив на учнів творчих об'єднань БДЮТ. Вихованці із задоволенням готувалися до ярмарку: виготовляли обереги, іграшки-сувеніри, ялинкові прикраси, дизайнерські магнітики, закладинки, - розуміли користь своєї патріотичної справи.
Крім того, діти вчилися торгувати! ☝ Адже, ярмарки - традиційні заходи Царичанського краю.
Твори мистецтва користуються меншим попитом, ніж кулінарні, проте завдяки небайдужим мешканцям громади вдалося зібрати 5 735 гривнів 😊. Кошти передамо для забезпечення нагальних потреб військових.
На зображенні може бути: 1 особа та імбирний пряник
     Нехай напередодні свята Миколая захисники отримають невеличкий привіт від Царичанського БДЮТ😉 із великою подякою за спокій та можливість навчати дітей добрим справам🤗🤗🤗.
     Леся Колодяжна, викладач, "Царичанська офіційна сторінка.
Возможно, это изображение 7 человек и кекс
     Благодійний ярмарок у Преображенському ліцеї
Гамірно, дружно і смачно пройшов 1 грудня в Преображенському ліцеї благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ.
Участь у ярмарку взяли працівники Преображенського ліцею та дитячого садочку «Малятко», учні, вихованці садочку, батьки дітей.
   На ярмарок батьки та діти принесли різноманітну смакоту, приготовлену вдома – це і домашні випічки, тістечка, фрукти, горіхи, попкорн, чай, каву, бутерброди, а також сувеніри. Під час ярмарку було зібрано 17 000 грн, а ще частину смаколиків сьогодні відправили нашим захисникам на Авдіївський
напрямок.
Возможно, это изображение 8 человек и текст
   Щира подяка🫶 за активність, ініціативність та підтримку усім гостям ярмарку, батькам і дітям, які долучилися до доброї справи. Адже благодійність – це свято, де є бажання поділитися добром, можливість зробити хорошу справу, а в даному випадку підтримати наших односельчан, які служать в ЗСУ, стоять на захисті нашої держави.
   Царичанська селищна рада.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ