У вчорашній ДТП біля Піщанки загинув фермер Віктор Гнілов із Межівщини

Григорій Давиденко 18.03.2024 649

У Дніпропетровській області перекинулася маршрутка, є жертви і багато постраждалих

   Масштабна аварія на автодорозі Дніпро — Павлоград вкотре нагадала про страшні наслідки порушення Правил дорожнього руху. Удвічі прикро, що надзвичайна пригода сталася в час жорстокої війни з нелюдами із заболоття. Національна поліція повідомила:

   «Внаслідок перекидання автобуса біля Піщанки в Новомосковському районі 17 березня о 12. 20 загинули чотири пасажири, ще 12 пасажирів та водій отримали тілесні ушкодження різного ступеня. Встановлено, що 61-річний водій маршрутного таксі «Mercedes Sprinter» не впорався із керуванням та виїхав за межі проїзної частини, внаслідок чого автомобіль перекинувся.

   Слідчі встановлюють усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Водія мікроавтобуса затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомості за даним фактом внесені до ЄРДР за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України».

   Щойно про вкрай болючу для фермерської спільноти Придніпров’я втрату в цій аварії повідомив голова Асоціації фермерів та приватних землевласників Межівського району Петро Ляхович:

- У нас загинув 42-річний фермер, батько двох дітей Віктор Гнілов із Новогригорівки Межівської ОТГ, його дружина Ярослава потрапила до лікарні. Віктор Миколайович був дуже гарною, активною і свідомою людиною, брав участь у всіх заходах, які проводили районна і обласна Асоціації фермерів, зокрема і у протестних акціях у Києві. Він добре господарював у своєму невеликому ФГ «Вікторія 2020», постійно допомагав воїнам ЗСУ. Не було жодного випадку, коли б Віктор Миколайович не долучився до чергового збору. Щирі співчуття дружині Ярославі, дітям, усім рідним і близьким Віктора Гнілова.

Сердечні співчуття рідним з приводу трагічної загибелі побратима висловлює голова Конгресу фермерів Дніпропетровської області Анатолій Гайворонський і редакція сайту «Фермер Придніпров’я». Вічна, світла пам'ять великому трудівникові, люблячому чоловікові і батьку, патріоту України Віктору Гнілову.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ