У Вінницькій області будуть вирощувати свиней на модульних фермах

За матеріалами інтернет-видань 03.10.2022 425
У Вінницькій області будуть вирощувати свиней на  модульних фермах

У ДП ДГ «Бохоницьке» Інституту кормів та сільського господарства Поділля НААН працюють над створенням модульних ферм для вирощування сільськогосподарських тварин. Повідомляє  департамент агропромислового розвитку Вінницької ОВА.
Зазначається, що скоро на одній з таких ферм  вирощуватимуть свиней на відгодівлі. Директор Департаменту агропромислового розвитку обласної військової адміністрації Олег Сідоров відвідав приміщення ферми та спільно з директором Інституту кормів та сільського господарства Олександром Корнійчуком, доктором сільськогосподарських наук, професором Василем Петриченком обговорили перспективні напрямки співпраці бізнесу ‍ та науки в сучасних умовах. Йшлося, що розвиток тваринництва, зокрема, галузі свинарства дасть можливість знайти додаткові  шляхи реалізації зернових культур, отримувати продукцію з високою доданою вартістю та забезпечити якісною м’ясною продукцією населення України.
Такі модульні ферми з різними типами утримання сільськогосподарських тварин – перспектива для аграрного бізнесу швидше переорієнтуватися, враховуючи виклики воєнного стану, - говориться у повідомленні.
 

Попередня
Цитата дня

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ