У ВР знайшли десятки тисяч готових до мобілізації українців

За матеріалами інтернет-видань 11.02.2024 369
1ac60ab7 a6e08a7e9f14b3daff60778 Економічні новини - головні новини України та світу
   Народний депутат Віктор Балога знайшов цілу групу вже підготовлених українців, яких можна мобілізувати. Йдеться про колишніх військових і правоохоронців, які вийшли на пенсію в 40-45 років:
   - В Україні десятки тисяч людей, які роками отримували блага від країни та рано пішли на пенсію. Маю на увазі військових та правоохоронців, які в 40-45 років йшли на «заслужений відпочинок» та отримували різноманітні пільги, через те, що «тяжко» працювали на державу.
   І сьогодні, лише 260 із цих людей з понад як двісті тисяч, захищає Батьківщину, а до решти у влади питань не має. Водночас у нас насамперед мобілізують тих, хто все життя був цивільним та яких треба вчити елементарним речам, зокрема, азам поводження зі зброєю.
   Будівельники, трактористи, вантажники, слюсарі, айтівці, сантехніки та електрики мобілізуються в першу чергу та захищають країну, в той час, як експравоохоронці та військові на пенсії, часто з намальованою інвалідністю, нікого не цікавлять.
   Чи є проблема їх знайти? Упевнений, що немає - було б бажання та політична воля.
   Звичайно, легше наловити тих, хто щодня ходить на роботу чи «кривих та горбатих», аніж чіпати так звану еліту.
   Питання в іншому – без 50 літніх майорів та полковників на пенсії, країна під час війни дасть собі раду в тилу, а от, наприклад, без електриків чи комбайнерів та насамперед молоді – точно ні.
   "Економічні новини".

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ