У Зеленодольську 9-річний Денис під час обстрілу закрив собою брата-близнюка і загинув...

Григорій Давиденко 02.10.2022 486
На Дніпропетровщині 9-річний хлопчик під час обстрілу закрив собою брата-близнюка і загинув. Фото

    Війна і українських дітей робить Героями. Навіть тоді, коли їхні літа вміщуються на пальцях обох ручок... У Дніпропетровській області 9-річний Денис під час ворожого обстрілу закрив своїм тілом брата-близнюка. Від отриманих поранень хлопчик загинув...

 

       Ця жахлива новина днями зʼявилася у соцмережах, та "Оглядачі". Зазначається, трагедія сталася у невеликому, багатостраждальному через часті, підлі обстріли рашистів міста Зеленодольск.

      В обід, коли багато людей знаходилися на вулиці, бандитські війська держави-терориста рф завдали удару по населеному пункту касетними снарядами з РСЗВ "Ураган". У час здійснення цього воєнного злочину двоє братиків гралися на подвірʼї. Один із них під час бомбардування впав на землю, інший встиг закрити його собою.

    Від вибуху снаряда Денис отримав тяжке поранення. Його госпіталізували, але нічого не допомогло. Хлопчик загинув...

 Денис здійснив відчайдушний, Героїчний поступок найвищої в житті самопожертви. Віддав життя за друга-брата свого рідного. Коли наша влада готуватиме подання на нагородження, Дениса слід представити до найвищої державної нагороди. Він справжній Герой України.

На Дніпропетровщині 9-річний хлопчик під час обстрілу закрив собою брата-близнюка і загинув. Фото

  За даними ЗМІ, внаслідок збройної агресії рф в Україні постраждало 1196 дітей. З них 412 були вбиті...

      Падлюча імперіє, коли ж нарешті ти луснеш? Коли захлинешся диким своїм сказом? Доки забамбулені кремлівським карликом та його фашистськими поплічниками нелюди братимуть зброю до рук і не тямитимуть, що їхній справжній, найбільший ворог - не десь далеко, в чужій країні, а у власній - сидить на московському троні?


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ