Учні Слобожанської ТГ завдяки партнерській співпраці зможуть навчатися в Університеті митної справи та фінансів

За матеріалами інтернет-видань 28.02.2023 454
Учні Слобожанської ТГ завдяки партнерській співпраці зможуть навчатися в Університеті митної справи та фінансів

27 лютого делегація Слобожанської територіальної громади зустрілася з керівництвом Університету митної справи та фінансів. Представники обох сторін підписали Меморандум про співпрацю між Слобожанською селищною радою та дніпровським вишем. Повідомила Слобожанська територіальна громада.

«Попри складні часи, ми розвиваємо ділові взаємини з українськими громадами та освітніми закладами. Завдяки підписанню Меморандуму наше співробітництво вийде на новий, більш продуктивний рівень. А учні Слобожанського, Партизанського, Степнянського, Олександрівського та Балівського ліцеїв матимуть змогу опанувати обрані майбутні професії в стінах цього університету», –  зазначив перший заступник селищного голови Ігор Шаповалов.

Після підписання Меморандуму для представників громади відбулася  екскурсія будівлею  Університету, де присутні ознайомилися з колекцією форми працівників митної служби різних країн, експозицією конфіскованого спорядження та зброї.

«Переконаний, партнерство буде взаємовигідним. Юні жителі зможуть отримувати потрібні знання та навички, що сприятимуть подальшому розвитку Слобожанської громади в багатьох галузях», – підкреслив  ректор вишу Дмитро Бочаров.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ