Українська делегація провела зустріч з конгресменами США

Марина Бабич 06.04.2024 714
Українська делегація провела зустріч з конгресменами США

В Україні відбулася зустріч української делегації на чолі з Міністром аграрної політики та продовольства Миколою Сольським з американськими конгресменами. Серед них - представники Республіканської і Демократичної партій США.
Від української делегації до зустрічі долучилися народні депутати, очільники аграрних спілок та фермерських громадських організацій. Зокрема, інтереси фермерської спільноти предсталяли Голова Всеукраїнського конгресу фермерів Іван Слободяник та Голова Конгресу фермерів Дніпропетровської області Анатолій Гайворонський.
На спільній зустрічі мова йшла про серйозні виклики для українських фермерів у ході війни, а саме розмінування територій, фінансове забезпечення міжнародної допомоги, підтримка малих і середніх фермерів завдяки Програмі USAID АГРО, питання реформування податкової системи України, розвиток земельної реформи тощо.
У ході зустрічі конгресмени висловили свою однозначну позицію щодо підтримки і допомоги Україні у боротьбі із загарбниками. Вони  запевнили, що озвучені проблеми фермерства України матимуть ефективні рішення. Політики докладатимуть максимум зусиль для сприяння забезпечення України зброєю та фінасової підтримки.
Позитивний формат міжнародної зустрічі спонукав представників обох делегацій до зміцнення співробітництва.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ