Українська універсальна біржа акредитує на біржові торги збіжжям

За матеріалами інтернет-видань 04.07.2024 255
Українська універсальна біржа акредитує на біржові торги збіжжям

Акредитація на біржові торги зерном пшениці, кукурудзи, сої та ріпаку уже стартувала.
Перші агровиробники та трейдери заповнили анкети та отримують статус члена біржі, який надає право на участь у торгах. І це процедура, яку необхідно пройти лише один раз, а далі отримувати лише преференції та сервіси від УУБ під час купівлі чи продажу зерна.
Основною перевагою організованої торгівлі на УУБ є надійність, яку забезпечує біржа. Покупці та продавці після акредитації отримують доступ до торгової системи та вільно розміщають свої заявки на продаж чи купівлю зерна. Їм немає потреби витрачати зайвий час та шукати самостійно контрагентів, перейматися надійністю партнерів та тим, чи будуть у строк і в повній мірі виконані усі угоди. Це все бере на себе біржа. Її співробітники перевіряють усіх учасників організованого агроринку,а також стежать за тим, щоб договір був виконаний 100-відсотково.
Наприклад, якщо ви продаєте зерно, то кошти за нього надходять на біржовий рахунок і лише після цього ви поставляєте товар покупцеві. Адже кошти уже сплачені і ви їх отримаєте гарантовано.
Аналогічна ситуація і у покупців агропродукції. Вони сплачують за товар на біржовий рахунок. І в разі, якщо продавець не поставить в терміни зерно належної якості, біржа гарантовано поверне усі кошти ще й додатково стягне штраф із порушника на користь потерпілої сторони.
Якщо ви плануєте зерно продавати чи купувати через кілька місяців, акредитуйтеся у торговій системі уже нині. Ви бачитимете актуальні заявки та ціни в режимі онлайн, а коли прийде час подавати власну заявку на продаж чи купівлю,  не витрачатимете дорогоцінний час на акредитацію.
Із усіх питань акредитації консультують професійні спеціалісти контакт-центр та досвідчені адміністратори. Дзвоніть +38 044 353 76 63.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ