Газета Асоціації фермерів та приватних землевласників Дніпропетровської області
Фермер Придніпров'я

Українські хокеїсти перемогли в дивізіоні ІВ на ЧС

За матеріалами інтернет-видань 04.05.2024 462
Українські хокеїсти перемогли в дивізіоні ІВ на ЧС

   Збірна України з хокею без проблем розібралась з Литвою у вирішальному матчі чемпіонату світу.

   Автор: Іван Жукевич.

   Джерело: "Спорт 24".

Чемпіонат світу з хокею. Дивізіон ІВ. 5-й тур.

Литва – Україна – 1:4 (0:1, 0:1, 1:2)

Шайби України: Трахт-2, Денискін, Пересунько

   "Синьо-жовті" продовжили свій феноменальний виступ на чемпіонаті світу у дивізіоні IB та у вирішальному поєдинку за чемпіонство здолали Литву, яка також йшла без поразок та претендувала на перше місце в таблиці.

   Збірна України з хокею не без проблем здолала Іспанію: поступалися у рахунку, пропустили першу шайбу

  У підсумку українці виграли усі матчі турніру – обіграли Естонію (8:0), Нідерланди (4:0), Китай (9:0), Іспанію (6:1) та Литву (3:0). Вражаюча гра дозволила підопічним Христича вибороти у путівку у вищий дивізіон IA. Востаннє наша збірна там виступала ще у 2017 році.
   Фінальний поєдинок проти Литви проходив під контролем українських хокеїстів, які змогли засмутити суперника шайбами у кожному з періодів. Дублем відзначився Даниїл Трахт, а пізніше відзначився Андрій Денискін. Наприкінці литовці під шалену підтримку домашніх трибун відіграли один гол, але оформити камбек не змогли. Підбити підсумок зміг Олександр Пересунько, який скористався порожніми воротами суперника.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ
Фермер придніпров'я

Новини Дніпропетровської області , надзвичайні події районів і громад ОТГ Дніпропетровщини сьогодні, головна інформація про ринок землі в Україні, сільські новини та інформація про коронавірус, останні аграрні і кримінальні повідомлення - щодня читайте на сайті обласної газети "Фермер Придніпров'я".

Сайт вітає передрук, як повний, так і частковий, за умови зазначення відкритого гіперпосилання на не нижче другого абзацу тексту з передруком або частковим передруком публікації.
Використання текстової та графічної інформації сайту можливе лише за умови активного гіперпосилання на газету "Фермер Придніпров'я"