Українські виробники долучаються до електронної торгової системи

За матеріалами інтернет-видань 24.07.2024 100
Українські виробники долучаються до електронної торгової системи
На думку директорки департаменту агропромислового розвитку Івано-Франківської ОДА Алли Хамчич,  використання біржового механізму є поширеною практикою усього цивілізованого світу, і українські виробники, у тому числі фермери Прикарпаття, також прагнуть отримати найкраще.
Представники біржі повідомили, що готові в зручний для своїх клієнтів час провести презентацію та навчання з питань функціонування електронної торгової системи, забезпечити оперативну консультаційну підтримку, супровід у підготовці лотів та товару до купівлі чи продажу, безкоштовний та необмежений доступ до систем.
З Українською універсальною біржею фермери можуть самостійно і оперативно вирішувати торгові питання, а відслідковуючи цінові індикативи - орієнтуватися на більш маржинальні культури.
Про рівень біржових цін на зернові та олійні культури продавці та покупці сільськогосподарської продукції можуть дізнатися із офіційного сайту Української універсальної біржі, зайшовши за посиланням: https://www.uub.com.ua/.../tsinovi-indykatyvy-zernovyh.../

Біржа забезпечує безкоштовний та необмежений доступ учасників до системи в режимі 24/7.

 

Департамент агропромислового розвитку Івано-Франківської ОДА

 

 

 
 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ