Українці стали частіше ласувати медом

За матеріалами інтернет-видань 16.12.2021 459

Цього року  внутрішнє споживання меду в Україні перевищило половину річного врожаю. І це радує бджолярів країни.

«Внутрішній споживач виграв конкуренцію із експортом: понад половина медового врожаю залишилась всередині країни», – так вважає бджоляр і співвласник ТМ «Знатний мед» Валерій Курейко. За його словами, на це вплинули різні фактори. З одного боку,  активна популяризація продуктів бджільництва, з іншого – зростаючий споживацький інтерес через тривалу пандемію COVID - 19. Не менш позитивним моментом стало і збільшення ціни на мед. Адже пасічнику вигідніше продати кілограм меду за 4-6 доларів внутрішньому споживачеві, ніж оптовому закупівельнику - за 2 долари.   

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ