Українці та Іноземний легіон посунули ворога в Сєвєродонецьку

За матеріалами інтернет-видань 04.06.2022 356
 
У Сіверськодонецьку  Луганської області тривають запеклі атаки ворога.В місті до українських частин приєдналися бійці Іноземного легіону, це добровольці з Канади, Грузії, Британії, Австралії та інших країн. Разом вони збивають пиху з атакуючих орд. Про безпекову ситуацію на Луганщині станом на вечір 3 червня та сьогоднішній ранок голова Луганської ОВА  Сергій Гайдай повідомив наступне в Телеграм каналі::

- Ворога в Сєвєродонецьку посунуто на 20 відсотків;
- росіяни втратили багато техніки і особового складу, в тому числі й кадирівців;
- події останніх двох днів продемонстрували, як ЗСУ можуть витискати ворога.
 
❗️Четверо загиблих у Гірській громаді, росіяни далі штурмують Сєвєродонецьк


У місті Гірське 3 червня від обстрілів російською армією загинули мати з дитиною.

Ще одне несумісне із життям поранення отримав житель міста Золоте. Також стало відомо про загиблого три дні тому мешканця Гірського.

Є поранені в Сєвєродонецьку, де росіяни несуть втрати, підсилюються, але продовжують штурмувати місто. Вкотре намагалися відрізати населений пункт, обстрілявши ще один міст. Вчора один із їхніх снарядів влучив в одну із вцілілих квартир. На щастя, батько із сином, які там перебували, залишилися неушкодженими. Наші військові евакуювали їх до безпечного місця поза межами Сєвєродонецька.

За добу в Сєвєродонецьку та Лисичанську пошкоджено щонайменше по шість багатоповерхівок. У Гірському – вісім будинків, у Новоіванівці – сім, у Врубівці – шість. Є руйнування житлового фонду в Метьолкіному.⬇️


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ