Уночі Марганецьку, Нікопольську та Червоногригорівську громади обстріляли окупанти

Григорій Давиденко 15.11.2022 418
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
      "російський народ — глибоко нещасний народ, але й глибоко нечистий, грубий і, головне, — брехливий дикун. В усім світі є тільки дві країни для порівняння – це Японія, у якої нічого немає й усе є, і росія, у якої все є і нічого немає", — так про тоталітарну імперію, з якої мусив емігрувати, сказав письменник, лауреат Нобелівської премії Іван Бунін. Він зазначав, що постійно відчуває духовний зв'язок з Україною, де провів більше 14 років життя. За майже століття після нищівного для росіян висновку Буніна з ними нічого доброго не сталося. Щойно новообраний прем'єр Британії Ріші Сунак назвав росіян "нородом-ізгоєм". Дійсно, люди, які б думали про нормальне життя в своїй державі, не чинили б такого терористичного варварства сусідам. Про нічні воєнні злочини в Січеславщині уранці 15 листопада повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук:
   - 🔺Окупанти не знають, що таке здоровий ґлузд, бо не припиняють тероризувати Нікопольський район. Вночі знову обстрілювали Марганецьку, Нікопольську, Червоногригорівську громади з важкої артилерії і РСЗВ.
В Нікополі обстрілом пошкоджено з десяток приватних будинків і господарських споруд, електромережі, підприємство. Люди неушкоджені.
🔺Щодо інших районів області – все спокійно, ніч була тихою. Радіаційний фон не перевищує допустимих показників.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ