Уночі москалі гатили по Нікопольщині

Григорій Давиденко 06.12.2022 353
На зображенні може бути: 1 особа, на відкритому повітрі та текст
"росію перетворюють на країну дурнів, - цю характеристику дав їй після розпаду "союзу непорушного" професор, відомий вчений-фізик Сергій Петрович Капіца. За три десятиліття все, на жаль, так і сталося. І сьогодні руйнування та нищення всього живого навколо заболоття визнається в рф "цивілізаційною місією". Нові нічні воєнні злочини "мишебратів" у ранковому дописі назвав голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук:
   - 🔺Всю ніч Нікопольщину знову обстрілювали. З важкої артилерії російські окупанти атакували три громади, випустивши по ним зо півсотні снарядів. Люди не постраждали.
По Нікополю били найсильніше. В місті потрощено близько одинадцяти житлових будинків, декілька господарських споруд, два газогони та електромережі.
     Гатили російські окупанти також по Марганецькій та Червоногригорівській громадам. Внаслідок обстрілу знеструмлено одну з насосних станцій. Три населені пункти – без води, це близько 9 тисяч абонентів. Енергетики працюють над ним, аби якнайшвидше відновити її роботу і повернути електропостачання.
🔺В інших районах Дніпропетровщини вночі минулося без надзвичайних ситуацій.
В області сьогодні діятимуть екстрені відключення світла, графіків, на жаль, немає. Будь ласка, зарядіть телефони та павербанки заздалегідь.
Тихого дня 🇺🇦
      Шана і низький уклін кожному, хто сьогодні на передовій. І кожному, кого з нами вже немає.
З Днем Збройних сил України! Зі святом, герої та героїні!
Повертайтеся додому живі, неушкоджені, з Перемогою!🇺🇦

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ