Уночі окупанти били із РСЗВ по Нікопольщині

Григорій Давиденко 03.12.2022 710
Немає опису світлини.
     Нові воєнні злочини терористичної держави рф сталися цієї ночі на півдні Січеславщини. Вочевидь, кремль задоволений граничною ціною нафти в 60 доларів за барель, напередодні встановленою ЄС. На жаль, країни Прибалтики і Польщі, які наполягали, що це занадто багато для агресивних терористів, не були почуті. Конкретика нічних звірств окупантів наведена в повідомленні голови обласної ради Миколи Лукашука:
   - 🔺Дев‘ять разів окупанти обстріляли Нікопольський район, не залишаючи у спокої тамтешніх мешканців. Гатили з «Градів» і з важкої артилерії по трьом громадам. На щастя, люди неушкоджені.
П’ять атак ворог здійснив по Нікополю. Там понівечено два десятки приватних будинків, вісім господарські споруд, півсотні сонячний панелей, газогони, електромережі.
     Снаряди від РСЗВ прилетіли також у Марганецьку громаду, серйозних руйнувань не зафіксовано.
В Червоногригорівській ТГ, яку обстріляли з важкої артилерії кілька разів, побито три житлові будинки, пошкоджено газогін і електромережі.
🔺В інших районах Дніпропетровщини ніч минула без надзвичайних ситуацій. Перевищення показників радіаційного фону в області не зафіксовано.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ