За минулу добу ЗСУ знищили 22 важливих об'єкти ворога та 510 загарбників

За матеріалами інтернет-видань 03.12.2022 281
На зображенні може бути: текст «" reHepaлbHий wTa6 3c yKpaйHи iHфopmye npoTRrom24.02 03.12.2022 OPIEHTOBHI BTpaTи npoTиBHиKa cKлaли: лKBAoBaHo oco6oBoro cKлaAy +510 90600 LIQUIDATED PERSONNEL 2917 TAHKIB TANKS 5886 6oйoBиx 6poHboBaHиx mawиH ARMOURED PERSONNEL VEHICLE apTилepйcbKиx cиcTem pc3B +1/0 1906/ 395 ARTILLERY SYSTEMS MLRS 210 3aco6и nno I-AIRCRAFT WARFARE SYSTEMS ΛΙΤΑΚΙΒ/ΓΕΛΙΚΟΠΤΕΡΙΒ +0/1 280/263 AIRCRAFT/HELICOPTERS 6nлa onepaTиBHo-TaKTи4Horop -TaKTи4Horo piBHR +8 1572 UAV OPERATIONAL- TACTICAL TACT LEVEL 531 KpилaTi paKeTи CRUISE MISSILES Kopa6л /KaTepи WARSHIPS/BOATS aBTomo6лbHa TEXHIKA TA uиcTepHи 3 IMM +8 4472 VEHICLES & FUEL TANKS 163 cneuaлbHa TEXHIKA SPECIAL EQUIPMENT»
      Слава Україні! Триває двісті вісімдесят третій (283) день героїчного спротиву українського народу російському військовому масштабному вторгненню.
Ворог не припиняє завдавати ударів по цивільній інфраструктурі. На території Авдіївки та Бахмуту тривають наступальні дії. Продовжується рух особового складу та військової техніки окупантів для облаштування підрозділів, що зазнали втрат.
     За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбивали атаки російських окупантів у районах населених пунктів Червонопопівка Луганської області та Соледар, Опитне, Невельське, Красногорівка та Мар'їнка в Донецькій області вул.
Водночас противник завдав 5 ракетних ударів, 27 авіаударів та 44 атаки МЛРС по цивільній інфраструктурі та позиціях наших військових уздовж лінії зіткнення.
Все ще існує загроза ворожих ракетних ударів по об'єктах енергосистеми та критичної інфраструктури на всій території України.

       На Волинському та Поліському напрямках ситуація суттєво не змінилася, ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено.

республіка білорусь продовжує підтримувати збройну агресію російської федерації проти України, також на її полігонах відбуваються навчання окремих підрозділів збройних сил російської федерації.
На Слобожанському напрямку обстріли з артилерії різних типів в районах населених пунктів Стрілеча, Нескучне, Тернова, Стариця, Охірцеве та Черняків Харківської області.
Ворог боронить на Куп'янському та Лиманському напрямках. Здійснив обстріли з танків та всієї артилерії в районах населених пунктів Сіньківка та Табаївка Харківської області та Новоселівське, Стельмахівка, Макіївка та Площанка на Луганщині. Відбулися авіаудари по Новоселівське та Іванівці.
      На Бахмутському та Авдіївському напрямках окупанти концентрують основні зусилля на проведенні наступальних дій. Обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії надходили по об'єктах в районах Білогорівки, Яковлівки, Соледара, Бахмута, Кліщиївки, Курдюмівки, Дружба, Опитне, Авдіївки, Водяне, Невельське, Красногорівки, Мар'їнки та Новомихайлівки Донецької області. Ворог також наніс авіаудари поблизу населених пунктів Верхньокам'янське, Соледар та Спірне.
      Ворог веде оборонні дії на Новопавлівському напрямку. Обстріляли з артилерії райони Велика Новосілка, Вугледар, Пречистівка та Золота Нива Донецької області.
Противник стоїть на обороні на Запорізькому напрямку. Здійснив танкові та артилерійські обстріли в районах населених пунктів Ольхівське, Малинівка, Червоне, Тернувате, Чарівне, Уляйполе та Кам'янська Запорізької області.
        На Херсонському напрямку окупанти захищають раніше окуповані лінії. Вогонь з артилерії різних типів завдав удар по позиціях наших військ в районах населених пунктов Дудчани, Тяхинка, Іванівка та Дніпровське Херсонської області. Окупанти не припиняють обстріли передмістя та міста Херсон.
Ворог продовжує нести втрати. До прикладу, у місті Токмак Запорізької області до лікаря прибуло понад десять машин з пораненими військовослужбовцями та тілами загиблих мешканців.
        Авіація Сил оборони за поточну добу завдала 17 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 3 удари по позиціях зенітних ракетних систем противника.
За минулу добу наші воїни збили ворожий гелікоптер та
8 безпілотних літальних апаратів типу "Орлан-10".
     Водночас українські ракетники та артилеристи вдарили 5 пунктів управління, 2 склади боєприпасів, 11 областей концентрації особового складу та військового озброєння і техніки та ще 4 важливі об'єкти російських окупантів.
Віримо в ЗСУ! Разом ми переможемо! Слава Україні!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ