Уночі окупанти обстріляли Нікопольський район

Григорій Давиденко 04.09.2022 374
На зображенні може бути: дерево та на відкритому повітрі
     Минулої ночі російські фашисти знову довели справедливість давньої української приказки "з москалем знайся, а камінь за пазухою тримай". Бо жити мирно, по-сусідськи, вони вміють лише тоді, коли бояться переступити сусідські межі. Коли знають, що за чужим парканом добре дадуть пам'ятного. Коли їх періодично гарно убирають в шори, як Виговський москаля 1659 року, в битві біля Конотопу. Та про цю гучну поразку, після якої цар разом з вірнопідданими рабами власноруч три дні копав рови навколо москви, жахаючися навального штурму козаків та кримських татар, колишні лаптєногі забули. Тому ще зухвало чинять воєнні злочини, намарне сподіваючись, що їм все минеться. Уранці про нічні злодіяння на розум хворих ординців повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук:
   - Вночі у Дніпропетровщині тричі лунав сигнал тривоги.
🔺 Маємо обстріли «Градами» у Нікопольському районі. Пошкоджено лінії електропередач, п’ять житлових будинків та кілька господарських споруд. Також в регіоні була пожежа, яку нині приборкали. Жертв серед населення немає.
В Марганці також маємо пошкодження приватного будинку. Люди не ушкоджені.
🔺В інших районах області ніч минула без надзвичайних ситуацій.
Кордони Дніпропетровщини під надійним захистом ЗСУ.
🇺🇦Відважні воїни Збройних сил України сумлінно виконують свою роботу та щодня нищать окупантів. Віримо в них та підтримуємо Президента.
Разом переможемо!
Тихої та вдалої нам усім неділі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ