Уночі рашисти били по Нікопольщині, поранили чоловіка

Григорій Давиденко 29.10.2022 467
Немає опису світлини.
        Свого часу голова Проводу ОУН-Б Степан Бандера пророчо зауважив: “З москалями нема спільної мови". Це так і сьогодні – дикунські орди пригноблених ними народів надаремне пнуться силою зброї доказати Україні і демократичному світові свою варварську "велич". Доброї людської справи для себе під Сонцем, на велетенських, вкрай мало заселених просторах рф московити не знаходять. Тому ця вже добре "обскубана" в 90-х роках імперія має розвалитися, як абсолютне зло на планеті Земля. І повернути підступами, обманом, війнами усі окуповані нею в сусідів - а це практично території від Японії до Фінляндії - землі. До цього йде, попри терор мирного населення обстрілами, про що вранці повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук:
      - Напружена ніч із обстрілами. Постраждала одна людина.
🔺Вночі ворог гатив по Нікопольському району.
Окупанти вдарили по Нікополю, внаслідок чого поранення дістав чоловік 1983 року народження. Його шпиталізували в стані середньої тяжкості.
В місті понівечено з десяток житлових будинків і господарських споруд, газогін, електромережі. Обстрілом також пошкоджено підприємства, шиномонтаж, готель, магазини, заправку. На АЗС одну будівлю знищено.
        Також окупаційні війська рф відкрили вогонь по Мирівській та Марганецькій громадам. Люди неушкоджені.
🔺В інших районах області ніч минула без надзвичайних ситуацій. Показники радіаційного фону – в нормі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ