Уночі рашисти били з важкої артилерії по Нікопольській та Марганецькій громадах

Григорій Давиденко 14.12.2022 474
Немає опису світлини.
   "Більше від усього росіяни захоплюються силою, і немає нічого, до чого б вони відчували менше поваги, чим до військової слабості".
  Так охарактеризував наших північних сусідів Вінстон Черчілль, легендарний прем'єр-міністр Англії, котрий привів її до перемоги у Другій світовій війні. Нащадки згаданих росіян сьогодні вже стали справжніми фашистами, або рашистами. Вони свідомо ставлять себе поза межами моралі людської цивілізації. Тому це ганебне місце слід надійно закріпити за ними, зі всіма юридичними наслідками геноциду українського народу, що відбувається сьогодні. Про нові нічні злодіяння ординців у південних краях розповів голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук:
   - 🔺Ще одна напружена ніч у Нікопольському районі. російські окупанти неодноразово обстріляли його з «Ураганів», «Градів» і важкої артилерії.
Ворог вдарив по Нікопольській та Марганецькій громадам, близько півсотні снарядів прилетіло до мирних міст. Гатили загарбники по оселям місцевих мешканців. На щастя, минулося без поранених.
    У Нікополі понівечено 6 приватних житлових будинків, електромережі, газогін, складське приміщення.
В Марганці внаслідок обстрілу сталося дві пожежі, які нині вже ліквідовані. Пошкоджено 7 будинків, господарські споруди, автівку, декілька газогонів та лінії електропередач.
🔺Більше ворожих обстрілів протягом ночі в області не було.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ