Уночі рашисти обстріляли Мирівську та Покровську громаду Нікопольщини

Григорій Давиденко 20.12.2022 504
Немає опису світлини.
     За визначенням Вільної Енциклопедії, геноци́д — рід, плем'я та лат. caedo — вбиваю) — цілеспрямовані дії з метою повного або часткового знищення груп населення чи народів за національними, етнічними, расовими або релігійними мотивами. Сьогодні саме такі дії проводить терористична рф в Україні. Це твориться москвою  далеко не вперше. Варто згадати Батуринську різанину 1708 року, злочини банд муравйова 1918 року в Києві, Голодомори 1921-го, 1932 - 1933, 1947 років. Втім, і Друга світова війна організована теж російською імперією, а не гітлерівською Німеччиною, як дехто досі помилково вважає. Німеччина  - це інструмент для розв'язання війни росією, як у 2014-му так звані "динири" і "линири" стали інструментом для нападу рф на Донецьку і Луганську області. Масштаб дій цих варварів - уселенський, відтак і спротив заболотному злу має бути вселенський. І військовий, і економічний.
     Адже і сьогодні, в трьохсоту добу широкомасштабного воєнного вторгнення, кремль прагне продовжувати загарбницькі дії, пнеться пристебнути до своєї жахливої середньовічної колісниці вільний білоруський народ, використовуючи як інструмент самопроголошеного, хитромудрого "бацьку". Вихід у нас один - чим скоріше наша Україна використає, разом із демократичним світом, усі можливі дії для відбиття агресії і економічного колапсу її джерела, тим швидше закінчиться кровопролитна війна. Про нові воєнні злочини біснуватої ерефії повідомив уранці голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук:
    - 🔺Нікопольщина вночі знову опинилася під ворожим вогнем: російські окупанти з південного берега Каховського водосховища били по Мирівській та Покровській громадам з важкої артилерії. На щастя, люди неушкоджені.
У Покровській ТГ обстрілом понівечено з десяток житлових будинків і господарських споруд, газогони, лінії електропередач.
Щодо атаки по Мирівській громаді – наслідки ще з‘ясовуються.
🔺В інших районах області вночі було спокійно.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ