Уночі рашисти випустили по Нікопольському району десятки снарядів

Григорій Давиденко 14.09.2022 340
Немає опису світлини.
    Сатанинська орда, що вкотре толочить наші землі, і цієї ночі у Січеславщині показала свій підлий лик абсолютної зневаги до всього живого. Їхня "зверхність" направлена на руйнування і нищення. Ними вона пнеться пристебнути українців до своєї середньовічної колісниці. Аби йти далі, огнем і мечем, на інші народи, які чимось "завинили" колишнім лаптєногим. Але вже не вийде, буде тобі, враже, як український народ каже - геть з нашої землі!
   Вранці голова обласної ради Микола Лукашук повідомив про нові воєнні злочини кремлівських найманців:
    - Пожежі, понівечені будівлі, пошкоджені мережі та снаряди у власних оселях. Ворог не припиняє бити по мирним людям. Вночі під ударом опинився Нікопольський район.
🔺Три десятки снарядів випустили російські окупаційні війська по Нікополю. В місті виникло дві пожежі - горів гараж та приватне помешкання. Всього пошкоджено 18 житлових будинків, де мирно спали цивільні люди. Також 9 господарчих споруд, 5 ліній електропередач, два газопроводи, автівка, трансформаторна підстанція та неексплуатований магазин. Попередньо, без жертв. Тривають роботи з відновлення електропостачання.
    Гатив вночі ворог і по околицях Марганецької громади. Масштаби руйнувань з‘ясовуються.
🔺В інших районах - без надзвичайних подій.
🔺Нагадую, що уламки снарядів після обстрілів чіпати не можна. Якщо побачили такі - телефонуйте у поліцію або ДСНС.
Так, учора наші піротехніки виявили й знешкодили кілька реактивних та артилерійських снарядів та гранату. В с. Мар’янське снаряд 122мм від РСЗВ «Град» застряг просто в кімнаті приватного будинку (на фото). Його вже знешкоджено, люди не постраждали.
Віримо в Збройні сили, Президента і свою державу.
Перемога обов‘язково буде за нами.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ