Уночі рашисти обстріляли Нікопольський район, двоє людей загинули, дев'ять поранені

Григорій Давиденко 23.09.2022 520
На зображенні може бути: вогонь та на відкритому повітрі
     Уже дев'ятий рф відкрито займається терористичними діями в Україні. До цього було те ж саме в Сирії, Грузії, Ічкерії, Молдавії. У квітні Верховна Рада України нарешті визнала рф державою, спонсором тероризму. У серпні Сейм Латвії також визнав рф терористичною державою, і закликав країни ЄС підтримати це рішення. Зробити це закликав і президент України В. Зеленський у вчорашньому відеозверненні до країн, членів ООН. Інакше варварів росії важко буде спинити. Нічні дії її терористичних військ у Дніпропетровщині, про які щойно повідомив голова облради Миколо Лукашук, підтверджують це:
   - 🔺Рано вранці окупанти кілька разів обстріляли Нікопольський район. Є загиблі та постраждалі.
По Марганцю поцілили з «Градів». росіяни підло били по житлових будинках. Двох людей – чоловіка та жінку – вбили. Ще дев‘ять осіб постраждали внаслідок обстрілу. Трьох із них рятувальники дістали з-під завалів. Людей ушпиталили.
Сталася пожежа в приватному будинку. Попередньо – в місті пошкоджено вісім житлових будинків, один знищено. Внаслідок ворожої атаки без світла залишилось більше двох тисяч абонентів.
Під ворожими обстрілами – також Нікополь.«Гради» і важка артилерія. За попередніми даними, в місті пошкоджено з десяток житлових будинків.
🔺У всіх інших районах області все спокійно. Показники радіаційного фону на Дніпропетровщині – у нормі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ