Уночі терористи рф випустили по Нікополю біля 40 снарядів з РСЗВ

Григорій Давиденко 18.11.2022 320
      "росія — найбільша паскудна, до блювоти бридка країна у всій світовій історії. Методом селекції там вивели жахливих моральних виродків, у яких саме поняття Добра і Зла вивернуте навиворіт. Всю свою історію ця нація борсається в лайні і при цьому бажає потопити в ньому весь світ", -- так охарактеризував московщину її філософ і публіцист Іван Ільїн кілька десятиліть тому. І сьогодні рф своєю дикунською агресиавною війною в Україні чітко йде цією підлою дорогою ізгоя, дубоголового вигнанця світової демократії.
    Нові воєнні злочини у Січеслащині минулої ночі свідчать про те ж саме. Деталі у ранковому дописі голови облради Миколи Лукашука:
   - Ніч в області минула неспокійно.
🔺Нікополь знову обстріляли. По мирному місту окупанти випустити близько 40 снарядів з РСЗВ. Ніхто не постраждав.
Пошкоджено півдесятка житлових будинків і господарських споруд, шість гаражів, сонячну підстанцію. Також зачепило дві легкові автівки, мотоцикл, електромережі. Сталася пожежа, рятувальники вже приборкали полум‘я.
🔺В інших районах області протягом ночі ворожих обстрілів не зафіксовано. Радіаційний фон в області змін не зазнав, його показники залишаються в межах норми.
Мирної п‘ятниці 🇺🇦

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ