Уночі терористична рф гатила по Нікополю, зруйновані будинки і магазини, постраждав чоловік

Григорій Давиденко 21.09.2022 313
На зображенні може бути: у приміщенні
       Триває новітня фашистська епопея військ рф в Україні. кремль лютує від двох величезних поразок - у Харківській області від військ ЗСУ та в Самарканді перед зустріччю країн, членів Шанхайської організації співробітництва, де пуйла попередили: Казахстан відтепер під гарантіями безпеки Китаю. Тож війська рф продовжують добувати в Україні собі не славу, а безслав'я і вічну ганьбу терористичними діями. Про них уранці повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук:
     - російські окупаційні війська не припиняють тероризувати громади Дніпропетровщини.
🔺Вчора пізно ввечері зі ствольної артилерії окупанти вдарили по Великій Костромці. Обстрілом там пошкоджено декілька житлових будинків, сталася пожежа в гаражі, яку оперативно ліквідували. Людей не зачепило.
🔺Вночі росіяни знову гатили по Нікополю. Місто зі ствольної артилерії обстріляли двічі.
Постраждав один чоловік 1966 року народження, він дістав осколкове поранення.
Пожежа, що виникла внаслідок обстрілу у приватному домоволодінні, знищила літню кухню, гараж, дві автівки. Вогонь загасили.
В одну з квартир у 5-поверхівці влучив снаряд. В оселі зруйновано внутрішні конструкції. Всього в місті за ніч пошкоджено зо два десятки житлових будинків, декілька магазинів, легкові автівки, газогони, водогін та 4 лінії електропередач. Тривають роботи з відновлення електропостачання. Також поцілили по бібліотеці та будівлі хлібокомбінату. Певно, хочуть лишити нас без знань та хлібу. Як справжні фашисти.
🔺В інших районах області обстрілів не зафіксовано.
▪️Наразі радіаційний фон на Дніпропетровщині – в нормі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ