Уночі загарбники обстріляли Нікопольщину, постраждала 8-річна дівчинка

Григорій Давиденко 22.12.2022 287
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
   "росіяни - народ, який ненавидить волю, боготворить рабство, любить кайдани на своїх руках і ногах, любить своїх кривавих деспотів, не відчуває ніякої краси, брудний фізично і морально, століттями живе в темряві, мракобіссі, і пальцем не ворухне до чогось людського, але готовий неволити, пригнічувати увесь світ. Це не народ, а живе прокляття людства". Це точне визначення московської вдачі дав російський письменник Іван Шмельов майже сотню літ тому. Підлі дії їхніх нащадків, котрі сьогодні припхалися до України грабувати і нищити, практично ті ж самі.
       Уранці голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук повідомив деталі нових воєнних злочинів рашистів:
     - Окупанти рф не залишають Дніпропетровщину у спокої.
🔺Нікопольський район вночі знову зазнав обстрілів. російська армія накривала дві тамтешні громади – Марганецьку та Червоногригорівську – з «Градів», «Ураганів» і важкої артилерії, випустивши понад півсотні снарядів по мирних населених пунктах.
     В Марганці постраждала 8-річна дівчинка. Дитину шпиталізували вночі, але нині вона вже вдома.
Внаслідок обстрілів не минулося без пошкоджень: ворожим вогнем в місті потрощено 12 житлових будинків, господарські споруди, автомобіль, газогони і електромережі. Одну машину знищено.
Щодо Червоногригорівської громади: там знищено житловий будинок. Ще зо три десятки осель і господарських споруд понівечено. Зачепило також автівки й лінії електропередач.
🔺В інших районах області ніч минула без надзвичайних ситуацій.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ