Уряд України на Конференції в Лугано запропонував створити декілька Офісів відновлення

За матеріалами інтернет-видань 05.07.2022 346
Уряд України на Конференції в Лугано запропонував створити декілька Офісів відновлення

4–5 липня в швейцарському місті Лугано триває масштабна Міжнародна конференція з питань відновлення України. До Швейцарії прибули Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук і Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, високопосадовці ЄС, представники міжнародних фінансових інституцій, правозахисних структур, українські міністри і депутати тощо. Серед української делегації — перша заступниця голови Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Ірина Констанкевич та заступник голови Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Павло Сушко.
Як акцентував Президент України Володимир Зеленський,  Конференція із відновлення України має стати міжнародною платформою для зміцнення нашого партнерства, заснованого на безпеці та демократії.
За словами Ірини Констанкевич,  Президент Швейцарії Ігнаціо Кассіс наголосив на необхідності забезпечити відновлення України уже зараз, і в майбутньому окреслити пріоритети відновлення та координувати міжнародну підтримку. На його думку, ключове для України — реформи, стійкість та відновлення.
Уряд України, на думку Ірини Констанкевич, пропонує створити декілька Офісів відновлення: у Вашингтоні, Брюсселі, Лондоні та інших містах.
Головний офіс має бути в Києві.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ