УСІ ДРОНИ, ЯКІ ЦІЄЇ НОЧІ ЛЕТІЛИ НА КИЇВ, СИЛИ ППО ЗНИЩИЛИ

За матеріалами інтернет-видань 30.09.2024 41

І обійшлося без постраждалих та руйнувань – КМВА


Попередня російська повітряна атака на Київ була в ніч на 28 вересня. Фото ілюстративне

   російські війська в ніч на 30 вересня застосували ударні БПЛА для атаки на Київ, сили протиповітряної оборони знищили всі ці дрони, повідомив голова міської військової адміністрації Сергій Попко.

   «Як і під час останніх нападів, ворог знову застосував ударні БпЛА, попередньо на кшталт Shahed. На Київ баражуючі боєприпаси заходили вночі, хвилями і з різних напрямків. Повітряна тривога у столиці тривала понад 5 годин. Силами та засобами ППО всі російські ударні дрони», – написав він у телеграмі.

   За його даними, в місті без руйнувань та потерпілих.

Повітряна тривога у Києві була оголошена близько 1:00 ночі, місцева влада повідомляла про роботу сил ППО на Оболоні.

Попередня російська атака на Київ була в ніч на 28 вересня – це була десята повітряна атака на столицю України від початку вересня.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони.

Керівництво Росії заперечує, що російська армія під час повномасштабної війни завдає цілеспрямованих ударів по цивільній інфраструктурі міст і сіл України, убиваючи цивільне населення і руйнуючи лікарні, школи, дитячі садочки, об’єкти енергетики і водозабезпечення.

Українська влада і міжнародні організації кваліфікують ці удари як воєнні злочини Російської Федерації і наголошують, що вони носять цілеспрямований характер.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ