В Нікопольщині орда обстрілами пошкодила п'ятиповерхівку і 10 будинків

Григорій Давиденко 30.09.2024 39
В Нікопольщині орда обстрілами пошкодила п'ятиповерхівку і 10 будинків
    Серед наших союзників групи "Рамштпайн" є, на щастя, люди, які проти тривалої, виснажливої війни України з агресивною ерефією. Рішуча очільниця МЗС Німеччини  Анналена Бербок наголосила учора в ЗМІ, що Україна повинна мати можливість використовувати далекобійну зброю для самооборони на території рф. Вона зазначила, що це важливо для подолання мінного поясу на сході України.
    Адже щоденні, безкарні обстріли "божевільною бензоколонкою" мирних українських міст і сіл є індульгенцією фашистському кремлю. Цієї ночі його банди у Придніпров'ї знову воювали із цивільним населенням, повідомив очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак:
   - До пізнього вечора ворог продовжував атакувати Нікопольщину. Застосовував РСЗВ "Град", важку артилерію і дрони-камікадзе.
   Потерпали Нікополь, Мирівська та Марганецька громади.
   Пошкоджені п'ятиповерхівка, 10 приватних будинків, 3 гаражі та надвірна споруда, авто. Понівечена спортшкола. Зачепило лінії електропередач. Зайнялася суха трава – пожежу рятувальники приборкали.
🕯У Кривому Розі сьогодні День жалоби за загиблими під час ракетної атаки на управління поліції. Вона обірвала життя чотирьох людей. Пам'ятаймо!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ