Увага, шахраї !

За матеріалами інтернет-видань 23.02.2022 801

Як продати зерно і не мати прибутку?

На Дніпропетровщині у селі Хуторо-Губиниха діє 30 років фермерське господарство «Саша». Тут фермери після продажу 22 тонн соняшника підприємству «АГРОПРОГРЕС ЛВС» залишились без прибутку..

За словами керівника ФГ «Саша» Якова Залюбовського, ніщо не попереджало про шахрайство. 

«У Єдиному державному реєстрі зареєстровано приватне підприємство «АГРОПРОГРЕС ЛВС», основним видом діяльності якого є оптова торгівля зерном. Це підприємство знаходиться за адресою: 01015, місто Київ, вул.Старонаводницька, будинок 13Б. Керівник -  Жанна Самойленко. Розмір статутного капіталу підприємства– 2млн.100 тисяч гривень.

Я обрав це підприємство для продажу соняшника, бо його зерносховище знаходиться тут недалеко від нас, вул. Зіни Білої, 156 А.  Перше відвантаження соняшнику на зерносховище здійснили 4 лютого, друге – 7 лютого. За договором, постачальник мав би розрахуватися  впродовж 5 днів.  Нині у поліції зареєстрована заява про порушення умов договору з постачальником. Але я мало надіюсь на наших правоохоронців. Де гарантія, що вони знайдуть вкрадене зерно? Я господарюю 30 років, і тепер, жартуючи, кажу, що мене вчать господарювати після 30. Тільки я нікого ніколи не дурив, вів чесний бізнес, і так проколовся, аж сам не вірю. Такі домовленості були – не запідозриш.

З’їздив я з сином до Києва, шукав «АГРОПРОГРЕС ЛВС» за вказаною адресою, і що? Думаєте, мене там чекали. Ні сном, ні духом ніхто і не чув про них. Одна жіночка, правда, сказала, що тут була одна фірма, але швидко виїхала. Чи та, чи ні – хтозна. Правди шукати зараз в такий час просто нереально, але я б хотів зерно своє хоча б забрати, в мене ж і товарні накладні в порядку. Ще сподіваюсь. А ще ділюся цим прикрим випадком з «Фермером Придніпров’я», щоб решта фермерів не потрапили до шахрайських рук. Будьте обережні і прискіпливі, шановні читачі, бо і в стріляних вовків інколи влучають», - телефоном розповів Яків Залюбовський.

https://youcontrol.com.ua/catalog/company_details/32339909/

 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ