УВАГА:Відбудуться перші біржові торги на ринку зерна

За матеріалами інтернет-видань 16.07.2024 77

 

photo_2024-07-15_23-29-40

 

19 липня відбудуться перші в України біржові торги на ринку зерна, які організовує Українська універсальна біржа. Відтепер учасники можуть укласти безпечні та надійні угоди тільки з перевіреними контрагентами, по кращим цінам на продукцію та за повної гарантії виконання контрактів від біржі.

На перших торгах закуповуватимуть 1200 тонн пшениці 3-го класу на базисі розташування елеватора у м. Красноград Харківської області. Тож продавці зерна вже сьогодні мають можливість ознайомитися із пропозицією на купівлю, ціною і якісними характеристиками товару, та встигнути зареєструватися на торги, які відбудуться 19 липня о 12:00 в електронній торговій системі Української універсальної біржі.

Загалом на біржових торгах продавці та покупці зможуть купувати та придбавати зерно не лише пшениці, а й кукурудзи, соняшнику, сої та ріпаку. Географія біржових закупівель та продажів – вся Україна.

Та головне, що отримують учасники торгів на цьому організованому ринку – це сервіс та гарантії. Адже саме біржа ретельно перевіряє кожного учасника торгів та несе за нього відповідальність перед іншими клієнтами. Саме біржа гарантує, що усі угоди будуть виконані, продукція поставлена, а кошти сплачені.

Серед інших сервісів учасники біржових торгів завжди матимуть підтримку менеджерів «гарячої лінії» для роз’яснення процесу акредитації, підготовки та участі у торгах.

Тож запрошуємо учасників організованого ринку агропродукції до перших біржових торгів зерном від УУБ:

🔰 Коли? 19 липня о 12.00 год.!

🔰 Де? Українська універсальна біржа!

🔰 Що потрібно для участі у торгах? Перейти на сайт УУБ, пройти акредитацію та подати заявку на участь у торгах.  


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ