В бою загинув льотчик, підполковник ВПС ЗСУ Олексій Месь

За матеріалами інтернет-видань 30.08.2024 104
   
   Андрій «Джус» Пільщіков та Олексій Месь вічно в українському небі...
  Під час захисту нашої країни загинув відважний льотчик, підполковник Повітряних Сил Збройних Сил України Олексій Месь...
   Він героїчно провів свій останній бій в небі. Двадцять шостого серпня Олексій під час відбиття російського масованого комбінованого ракетно-авіаційного удару знищив три крилаті ракети та один ударний БпЛА.
   Олексій врятував українців від смертоносних російських ракет. На жаль, ціною власного життя.
   Олексій Месь був сильним і відданим воїном, висококласним льотчиком, лідером на землі і в небі, добрим другом, люблячим сином, батьком, чоловіком, патріотом своєї країни.
   Двадцять дев’ятого серпня попрощатися з ним прийшли його побратими-льотчики, командири і підлеглі, друзі і колеги, сотні простих українців.
На зображенні може бути: 3 людини, дирижабль, вертоліт та гідролітак
   Шану з неба полеглому пілоту віддала пара винищувачів МіГ-29. Політ над процесією виконали бойові друзі Олексія. Наказом Головнокомандувача Збройних Сил України підполковнику Олексію Месю присвоєно військове звання полковник посмертно.
   Ми втратили надійного друга і сильного воїна. Але НЕ втратили сили, волі і прагнення боротися, воювати і перемагати. В нашій справедливій справі ми помстимося ворогу за все і за всіх.
Слава Україні! Героям Слава!
  Анатолій «Штефон» Штірліц написав у телеграм-каналі:

   «Андрій „Juice“ Пільщиков та Олексій „Moonfish“ Месь назавжди ввійдуть в історію Української авіації, як ті, хто подарували їй нові крила».


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ