В Китайгородській ОТГ відбулася зустріч з воїнами ЗСУ та родинами полеглих

За матеріалами інтернет-видань 30.08.2024 109
В Китайгородській ОТГ відбулася зустріч з воїнами ЗСУ та родинами полеглих
   Сьогодні у Китайгородській громаді пройшла презентація проєкту «ТИТАНИ UA”, який проходить за ініціативи начальника Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисака. Програма працює за принципом «Рівний — рівному». Він для ветеранів цієї війни, про них та за їхньої участі.
   Китайгородська офіційна сторінка, мережа ФБ.
   Зі словами вдячності воїнам-захисникам звернувся до присутніх начальник Дніпровської військової адміністрації В'ячеслав Мамонов. Він окреслив основні завдання проєкту та відповів на запитання, які виникали в ході зустрічі. Учасниками заходу були ветерани війни, родини загиблих воїнів-земляків, представники центру зайнятості, пенсійного фонду та структурних підрозділів виконавчого комітету Китайгородської сільської ради.
   На зображенні може бути: 6 людей та текст
      Демобілізовані воїни ЗСУ, жителі Китайгородської ОТГ
    Амбасадор проєкту В'ячеслав Райченко презентував головні напрямки програми “ТИТАНИ UA”. Після демобілізації кожен захисник повинен мати можливості реалізуватися у мирному житті. Завдання громади – допомогти їм повернутися до цивільного життя. Саме на це і спрямований проєкт “ТИТАНИ UA”.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ