Від атак орди у Нікопольщині постраждали три жінки і чоловік

Григорій Давиденко 30.08.2024 103
Від атак орди у Нікопольщині постраждали три жінки і чоловік
   Тож росія сьогодні — це Карфаген, який має бути зруйнований. Або він має стати демократичною правовою державою — нехай демократією там і не пахне, принаймні, такою, що дотримується законів і прав. Або ця держава має зникнути з карти історії. Середини немає.
   Ось так у 1995-му визначив долю рф перший президент Республіки Ічкерія Джохар Дудаєв. Та вже відверто терористичну ерефію сьогодні деякі наші союзники... забороняють атакувати власною зброєю. Це явно на руку кремлю, у такий спосіб він продовжує свої розбої.
   Ввечері про масові денні у Січеславщині сповістив голова облради Микола Лукашук:
   - Упродовж дня окупанти атакували Нікопольщину близько півтора десятка разів. Били з артилерії, дронами-камікадзе, скидали боєприпаси з безпілотників.
▪️Цілили по райцентру, Марганецькій та Червоногригорівській громадах.    Постраждали четверо людей, три жінки - 24, 48 та 67 років, а також 52-річний чоловік. Усім надали допомогу, лікуватимуться вдома.
   Ворог тричі атакував рятувальників, пошкоджене пожежне депо, дах складської будівлі та рятувальний човен. Зачепило 15 приватних будинків, 9 господарських споруд, адміністративну будівлю, музей, транспортне підприємство та парник, загинула свійська птиця.
▪️В інших громадах області день минув без обстрілів.
Тихої ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ