В «котлі» біля Лиману ЗСУ завершують закриття рашистів

Григорій Давиденко 30.09.2022 388

 

 
 
скриншот

         Повне оточення російського угруповання біля Лимана на Донеччині перебуває "на етапі завершення". Про це повідомив речник Східного угруповання військ Сергій Череватий в коментарі "Суспільному", hromadske:

     - Тривають заходи із завершення оточення російських військ у районі Лиману, під вогневим контролем ЗСУ тримають майже всі логістичні шляхи. 

  А цей самий час у москві продовжують блефувати і творити бутафорські "союзи". На сьогодні запланована церемонія підписання договорів "про вступ до складу росії чотирьох нових територій". Напередодні путін підписав укази про визнання Херсонської та Запорізької областей незалежними територіями. На цей "прорив" в соцмережах різко відреагував військовий аналітик Юрій Бутусов:

     - Дивлячись на промову путіна, росіянам потрібно пам'ятати одне - він відповідає за свої слова?
Два дні тому путінські агітатори загнали людей на "референдум" за приєднання Донбасу, переконуючи, що росія візьме окупацію української території і що це стане вирішенням всіх проблем, принесе мир, перемогу росії, а хтось навіщось повірив йому і підписався.
А сьогодні, поки виступає путін, російські війська втекли з міста Ямполь, з села Дробишеве і натовпом біжать з Лиману, кинувши всіх тих, хто повірив путіну.
Путінська армія чухає, Україна звільнить всю площу Донбасу, так само як звільнила всю Харківську область, яка раніше Київ, Сумська, Чернігівська та Миколаївська. А потім воно рухається далі. І прийде день, коли ми все звільнимо.
А в Лимані скоро запрацює пункт фільтрації СБУ, і жоден зрадник не втече від відплати. І така фільтрація буде з часом по всій окупованій території, і в Донецьку, і в Луганську, і в Криму. Тож що б не казав путін, він зараз бреше. Він придумує слова, щоб продовжити війну, назвати свою наступну поразку ненав'язливими словами, бо знає також, що всі ми - Україна переможе. Важкою ціною, але вона переможе, а тих небагатьох, хто ще вірить путіну, або здадуть, або поховають.
   Цікавими роздумами поділився на офіційній сторінці в ФБ і відомий політолог-міжнародник Тарас Чорновіл. Далі його пряма мова.
А що там на мордорі? А там сьогодні узагалі апофеоз маразму. Таке відчуття, що пуйло заганяє свою рашку в усе глибшу задницю... ну, в тупик. У всіх можливих значеннях. Про газове самоембарго ми вже згадували. А тепер про імперську сверблячку "прірастанія тєрріторіямі". Сьогодні будуть щось там підписувати з купкою колаборантів. Цього шоу не визнає взагалі ніхто в світі, можливо, що навіть уже колонізована білорусь. І в самій раші насєлєніє вже без ентузіазму сприймає це дійство.
        Але кремляді чим глибша... чим глухіший тупик, тим більш активно пруть уперед. Сьогодні ентузіазм будуть нарощувати ще одним масовим мітингом, який транслюватимуть на всіх каналах. Перший раз рабів зганяли демонструвати підтримку в день оголошення мобілізації, коли інші сотні тисяч рвонули втікати в сусідні країни. Тепер проведуть рімейк. Судячи з інформації про перекриття руху в центрі москви, розмах передбачають ще більший. Тиждень тому нагнали до 50 тис. комунальників (так рапортували їхні поліцаї). Зараз уже пішла спеціальна мобілізація на мітинг в паддєржку анексії. Тягнуть звідусіль. от лише народєц боїться, що там повістки можуть почати вручати, тому все йде не так гладко, найперше готовність та ентузіазм демонструють расєйскіє самкі та дєди.
      Країна абсолютного абсурду. І в усіх отих невдоволених навіть думка не зароджується, що можна було б і повстати. А щодо влади, то тут подвійний абсурд. Коли вони подібні шоу влаштовували за "Крим наш", там імперська сверблячка була тотальною, а боїв і жертв серед рашиків ще не було. Коли зараз уже ясно, що втримати окуповані території не вдасться, всі ці діяння - заганяння себе ж у... Ну, ви знаєте куди. Бо поле для маневру для кремляді вже не буде зовсім.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ