В Краматорську внаслідок ракетного удару рф загинули 50 людей

За матеріалами інтернет-видань 08.04.2022 845
ілюстрація - Нікіти Тітова

Сьогодні вдень російські окупанти вчинили жахливий злочин - відбувся ракетний обстріл залізничного вокзалу в Краматорську. Про це повідомив .голова Донецької ОВА Павло Кириленко:

- П’ятдесят загиблих, із них п’ятеро - діти. Таку кількість жертв маємо на цю годину внаслідок удару російських окупаційних військ "Точкою-У" по залізничному вокзалу Краматорська. На цей момент до лікарень  доправлено 98 осіб. Очікуємо, що за медичною допомогою протягом одного-двох днів будуть звертатися й інші постраждалі, тож кількість жертв буде постійно змінюватися. Із 98 поранених, які були доправлені до медзакладів, - 16 дітей, 46 жінок та 36 чоловіків. Дванадцятеро людей померли у лікарні. 38 людей загинули одразу на вокзалі.

В момент удару біля 4 тисяч людей перебували на вокзалі, чекаючи поїзда для відправки в евакуацію. Допомогу постаждалим надають медики Дніпропетровщини, які "Швидкими" перевозять їх до медзакладів нашої області. Президент України Володимир Зеленський відреагував на новий злочин російських окупантів, він закликав світ жорстко покарати винних, бо непокаране зло в майбутньому спричинить іще більше страждань.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ