В Нікополі від ворожого обстрілу загинув 45-річний чоловік, ще один постраждав

Григорій Давиденко 14.05.2024 442
В Нікополі від ворожого обстрілу загинув 45-річний чоловік, ще один постраждав
   Наші союзники починають належно реагувати на зростаючу активність "божевільної бензоколонки" на фронтах. Сьогодні у телефонній розмові із Зеленським президент Франції Макрон пообіцяв надати Україні "більше зброї, у найближчі дні та тижні". Проте досі невідомо, що можуть включати ці поставки.  
   Вочевидь, з точки зору безпеки доставки озброєння не варто все розписувати до деталей, основне, аби був результат на полі бою. Бо орда ніяк не стишує свій запал, в т. ч. проти мирних жителів. Про найтяжчий сьогоднішній воєнний злочин рф та інші у Придніпров'ї повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:
   - Безпекова ситуація у Дніпропетровщині станом на 18:30.
Терор мирних жителів Нікополя не припиняється. Сьогодні по місту гатили з артилерії та дронами-камікадзе.
▪️Від ворожого артобстрілу загинув 45-річний чоловік. Постраждав також мешканець райцентру 47 років, але з ним все добре, лікуватиметься вдома.
Пошкоджений гуртожиток, багатоповерхівка, інфраструктурний обʼєкт, 9 приватних будинків, ще один - повністю знищений, зачепило 6 господарських споруд та лінію електропередачі.
▪️В інших громадах області день минув без обстрілів.
   Мої щирі співчуття рідним загиблого. За усі військові злочини країни-терориста обов’язково настане справедлива відплата.
Тихої ночі…

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ