В Одеській області через негоду на трасах заборонений рух великоваговиків

За матеріалами інтернет-видань 26.11.2023 321
В  Одеській області через негоду на трасах заборонений рух  великоваговиків

Як повідомила поліція Одещини, наразі на трасах через сніговий буревій сталося  кілька аварій, унаслідок яких ускладнено рух. Відомо про двох постраждалих.
На трасі Одеса – Рені біля села Красна Коса перекинувся вантажний автомобіль з зерном. Водій, на щастя не постраждав. На місці працюють поліцейські та рятувальники.
На тій самій трасі біля села Броска на підйомі застрягли автомобілі, унаслідок чого збільшився затор. Правоохоронці допомагають водіям проїхати ускладнену ділянку дороги.
Біля села Лиманське Ренійськоі ОТГ не змогла проїхати карета швидкої допомоги з хворим. Поліцейський офіцер громади довіз медиків та чоловіка у лікарню на своєму службовому транспорті.
А біля села Новокам’янка Ізмаїльського району пасажирський автобус Варна – Київ з 22 пасажирами з’їхав у кювет. Ніхто не постраждав.
Водіїв в дорозі просять бути дуже уважними та обережними, неухильно дотримуватися ПДР і у разі необхідності телефонувати на спецлінію «102».  
Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області повідомила про заборону руху великовагових транспортних засобів на трасах М-15 Одеса – Рені та М-28 Одеса – Южне.


 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ