В Україні 19 земельних ділянок оборонного призначення, приватизовані незаконно, минулого року повернені

За матеріалами інтернет-видань 13.01.2022 762

Мінагрополітики у співпраці з Міноборони, Держгеокадастром та Мін’юстом України у 2021 році для повернення незаконно відведених земельних ділянок оборонного призначення і нерухомого майна у підпорядкування Міноборони розпочали оскарження незаконних дій державних реєстраторів.

Повідомляє Мінагрополітики.

Так, із залученням Офісу протидії рейдерству Міністерства юстиції України вдалося повернути 19 земельних ділянок оборонного призначення загальною площею близько 1,5 тис. га та нерухомість площею 328 кв. м у Голосіївському районі Києва.

Серед ділянок, зокрема, частина Тарутинського загальновійськового полігону, а також земельні ділянки Київської та Одеської областей.

Крім того, спільними зусиллями державних органів усунуто перешкоди в користуванні 56 земельними ділянками загальною площею понад 213 га. Ці землі перенесли до архівного шару Національної кадастрової системи України. Так вдалося повернути частину земель військового полігону поблизу с. Дівички Київської області, а також низку земельних ділянок у Київській, Львівській, Харківській, Одеській, Черкаській, Херсонській та Хмельницькій областях.

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ