В Україні подорожчав мобільний зв'язок

За матеріалами інтернет-видань 07.01.2022 450
В Україні подорожчав мобільний зв'язок

 Найбільші стільникові оператори: "Київстар", Vodafone, lifecell та "Воля" – оголосили про підвищення тарифів. Повідомляє businessua

 Так, з 1 січня 2022 року умови деяких своїх тарифів змінили lifecell та "Київстар". Зокрема, для користувачів lifecell буде призупинено дії акції у тарифі "Українці-Разом!" – знижок у розмірі 10% більше не буде.

"Київстаром" змінені умови у тарифному плані Smart – абонплата зросла на 50 грн, але користувачам будуть надані додаткові 80 хвилин для дзвінків до інших мереж та за кордон;  вартість хвилини переадресованого дзвінка із номера 0-800 для абонентів бізнес-сервісів Київстару збільшили на 10%; плата за послугу розсилки SMS Комерційного Контакт-центру складатиме 0,55 грн за кожне повідомлення.


Vodafone ще з 24 грудня 2021 року підвищив вартість найдешевшого тарифного плану 4G Smart XS. Тепер абоненти платять щомісяця 55 грн. замість 45 грн. Також зросла вартість тарифів 4G Smart S+ до 120 грн. на місяць замість 85 грн.

Із новою вартістю тарифу 4G Smart S+ надає більше послуг. Фактично абонентів перевели на дорожчий пакет, до нього тепер входять 12 Гб мобільного інтернету (було 6 Гб) та 300 хвилин для дзвінків по Україні (було 200 хвилин).


Крім того, змінилися умови дзвінків до Росії. Пакетні хвилини міжнародних дзвінків не діють для дзвінків за напрямками +7495 та +7499 (російські оператори зв'язку у Москві). Також змінилася базова тарифікація у цих напрямках.

Вартість дзвінків тепер складає 25 грн за 5 хвилин на день. За добу можна замовити до 20 таких "пакетів". Гроші знімуть лише за умови користування послугою. Якщо "наговорити" більше, ніж передбачають "пакети", кожна наступна хвилина коштуватиме абоненту 5 грн.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ