В Зеленодольській громаді внаслідок обстрілу рашистів загинула жінка, шестеро поранених

Григорій Давиденко 21.08.2022 607
На зображенні може бути: дерево та на відкритому повітрі
         Сумні новини надійшли сьогодні з Криворізького району. московитські зграї продовжили діставати своєю зброєю з-за лінії фронту південь Дніпропетровщини, беручи за мішені житлові будинки з мирним населенням. Вочевидь, давно пора росію визнавати не спонсором тероризму, а державою-терористом, зі всіма логічними наслідками у вигляді повного економічного ембарго і заборони в'їзду її громадянам до інших країн. Україна вже визнала рф державою-терористом 22 травня 2022 року і звернулася до усіх держав світу підтримати це рішення. Щоб у підсумку домогтися повної ізоляції рф з її імперськими амбіціями.
          Голова облради Микола Лукашук у вечірньому дописі навів факти воєнних злочинів росії вдень 21 серпня:
         - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 179 доба добігає кінця.
На жаль, маємо трагічні новини з Криворізького району.
🔺Внаслідок обстрілу Зеленодольської громади, що стався сьогодні вдень, загинула 59-річна жінка. Вона отримала осколкове поранення в спину.
За оновленою інформацією, загальна кількість постраждалих – семеро людей. Це троє чоловіків, троє жінок та 9-річний хлопчик. У всіх – осколкові ураження.
      В Зеленодольську є пошкодження дачних будинків, спорткомплексу, дитячого садка, сільськогосподарської техніки. В одну квартиру у 5-поверховому будинку влучили уламки реактивного снаряду.
Рятувальники вже завершили обстеження території обстрілу.
Також під ворожий вогонь потрапило село Кошове, що в Широківській громаді Криворізького району. Без жертв, дані щодо руйнувань з‘ясовуються.
🔺Інші райони Дніпропетровщини – протягом дня обстрілів не зафіксовано.
🔺В Нікополі та Марганці аварійні бригади ДТЕКу відновили електропостачання в будинки, які були знеструмлені внаслідок нічних ворожих атак.
російські війська – вбивці, терористи, окупанти. Вся їхня країна має бути ізольована від цивілізованого світу.
Пам’ятайте, що в України – найкращі захисники, які роблять все можливе, аби вигнати окупантів геть з нашої землі. Кожен українець зараз має зробити свій посильний внесок в нашу Перемогу. Допомагаймо нашим Збройним силам України, щоби ця Перемога настала якнайшвидше.
Віримо в ЗСУ, в Президента, підтримуємо державу. Україна – незламна.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ